Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het plaatsen van dakramen . . .

. . . en u wilt kwaliteit, service en zo min mogelijk afstemming met uw bewoners? Dan moet u bij dakramen.nl zijn. Wij bieden u namelijk een compleet pakket waarin wij u op voorhand duidelijk adviseren over de keuze van een toe te passen dakraam en overige materialen alvorens wij een offerte uitbrengen.

Na opdracht gaan wij voor u aan de slag en stemmen onze werkzaamheden rechtstreeks af met uw bewoners. Uiteraard in nauw overleg met u. Ons streven is een tevreden klant én bewoner en een eindproduct dat weer jaren mee kan. Bij dakramen.nl staat service en ontzorgen hoog in het vaandel!

En natuurlijk zijn wij trots op het erkend dealerschap van FAKRO en VELUX !

                              

Deze beide A-merken én ons erkend vakmanschap, geeft de klant de garantie dat ons werk van topkwaliteit is. Onze vakkundige monteurs volgen jaarlijks trainingen in de trainingscentra van FAKRO en VELUX. Op deze manier blijven wij op de hoogte van alle innovaties op het gebied van dakramen, lichtkoepels, daglichtsystemen en accessoires. Wij werken dan ook al jarenlang naar volle tevredenheid van onze klanten.

dakramen.nl is specialist op het gebied van FAKRO en VELUX producten. Wij leveren, plaatsen en vervangen alle typen dakramen en andere topproducten van deze beide merken. Van tuimel- dakramen tot de complexe modellen, zoals de elektrisch bedienbare dakramen en daglichtsystemen.

Uiteraard leveren en monteren wij ook de bijbehorende accessoires; raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken en insectenhorren. Daarnaast voert dakramen.nl ook complete zolderrenovaties uit met o.a. het (na-)isoleren van het dakbeschot. In 1991 zijn wij opgericht als allround timmerbedrijf ‘Timon’ te Varsseveld en zijn inmiddels uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met veel kennis en ervaring in de montage van FAKRO en VELUX producten.

Bedrijfsfolder

Wij hebben een mooie bedrijfsfolder beschikbaar waarin de nodige informatie is te vinden.

Download hier onze nieuwe projectenfolder voor de professionele markt!

Direct contact

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoon nummer 0315 – 230 883.

Of neem rechtstreeks contact op met Frank Ticheloven op 06 – 13132316 of via mail info@dakramen.nl

Lidmaatschap brancheorganisatie VLOK

dakramen.nl is aangesloten bij de VLOK, dé brancheorganisatie van en voor klussenbedrijven.

Dit lidmaatschap geeft aan dat de klant deskundig advies en vakwerk kan verwachten en de zekerheid dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Download hier onze algemene voorwaarden per 1 mei 2016.

Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK) zijn totstandgekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad.