Waarom u voor dakramen.nl moet kiezen . . .

U heeft interesse in een dakraam of in raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, insectenhorren of andere FAKRO of VELUX producten? dakramen.nl is specialist op het gebied van FAKRO en VELUX producten. Wij zijn dan ook trots op het erkend dealerschap van beide merken.

Wij dragen dan ook deze erkenning door het voeren van de titel ‘FAKRO Montagespecialist en dealer’ en ‘VELUX Montagepartner en dealer’. Sinds 1991 leveren, plaatsen en vervangen wij alle typen dakramen, van tuimeldakramen tot de zeer complexe modellen, elektrisch bedienbare dakramen en de daglichtsystemen (twee of meer gekoppelde dakramen). Uiteraard leveren en monteren wij ook de bijbehorende accessoires; raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken en insectenhorren.

Met een ruime voorraad dakramen en accessoires kunnen wij een snelle leverings- en plaatsingstijd garanderen. Daarnaast voeren wij ook complete zolderrenovaties uit zoals o.a. het na-isoleren van het dakbeschot.

dakramen.nl; een specialistisch bedrijf met veel kennis en ervaring in de montage van FAKRO en VELUX producten. Uiteraard kunt u ook voor informatie en deskundig advies bij ons terecht.

dakramen.nl is officieel VELUX montagepartner

dakramen.nl heeft inmiddels meer als 20 jaar ervaring in huis. Als erkend montagepartner van VELUX, staan wij garant voor deskundig en eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgen wij elk jaar een training bij VELUX Nederland. Kiest u voor dakramen.nl dan kiest u voor een betrouwbare partner.

&

dakramen.nl is gecertificeerd FAKRO Specialist

Wij als FAKRO Specialist hebben de vakmensen in huis die deel hebben genomen aan het FAKRO trainingsprogramma. Wij hebben hier alle in’s en out’s van het product leren kennen en zijn daarmee de aangewezen partij om uw FAKRO product te monteren. Tijdens de diverse trainingsprogramma’s staan vakbekwaamheid, netheid en productkennis centraal. U kunt daarom niet alleen voor montage maar ook voor advies terecht bij ons als FAKRO Specialist.

Onderneem actie en bel ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Bel 0315 – 230 883 of maak gebruik van het contactformulier

CONTACTFORMULIER