Uw dakramenspecialist !

Service en kwaliteit hoog in het vaandel !

VELUX Montagepartner

dakramen.nl is VELUX Montagepartner van VELUX producten. VELUX werkt met zorgvuldig geselecteerde partners en dakramen.nl voldoet aan deze criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Jaarlijks volgen wij de training Productspecialist in het speciale trainingscentrum van VELUX in De Meern. Hierdoor krijgt u als klant de garantie dat de VELUX producten door ons op de juiste manier en volgens de meest recente uitvoeringsrichtlijn worden gemonteerd.

Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het monteren van VELUX producten; alle maten en typen dakramen – van de gangbare modellen, zoals de tuimeldakramen en de uitzettuimeldakramen, tot de meest complexe uitvoeringen, zoals de elektrische dakramen en de daglichtsystemen (twee of meer gekoppelde dakramen), maar ook dakkapellen, daglichtspots, raamdecoratie, zonweringproducten en insectenhorren.

Kortom; voor het leveren, plaatsen en/of vervangen van VELUX dakramen en accessoires bent u bij dakramen.nl aan het juiste adres.

VELUX Daglicht Advies Centrum
In de VELUX showroom kunt u terecht voor inspiratie en advies. We adviseren u voor maandag t/m donderdag een afspraak te maken. Op zaterdag is dit niet nodig, u kunt dan zonder afspraak ons Daglicht Advies Centrum bezoeken. Desgewenst kunnen wij met u mee om u ter plaatse alles te vertellen en goed te informeren. 

Openingstijden & adresgegevens:

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag    08:00 tot 16:30
Zaterdag 10:00 tot 16:00*

* Afspraak maken niet mogelijk. U kunt zonder afspraak in De Meern terecht.

VELUX Nederland B.V.
Molensteijn 2 (industrieterrein Oudenrijn)
3454 PT  DE MEERN
030-6.629.629

FAKRO dealer

dakramen.nl is FAKRO dealer en verkoopt alles uit hun dakramen assortiment. Sinds 2012 heeft FAKRO een trainingscentrum en volgen wij daar elk jaar diverse trainingen die in het teken staan van de vele mogelijkheden op het gebied van dakraamoplossingen en het verwerken van deze producten.

Hierdoor krijgt de klant de garantie dat de FAKRO producten door dakramen.nl op de juiste manier worden gemonteerd.

Kortom; voor het leveren, plaatsen en/of vervangen van FAKRO dakramen en andere producten bent u bij dakramen.nl aan het juiste adres.

FAKRO showroom
FAKRO heeft een grote showroom waar alle producten kunnen worden bekeken. Hier ervaart u eigenhandig alle FAKRO producten en geven de showroommedewerkers u graag een deskundig advies. Laat de ruime keuze in daglichtoplossingen en aanverwante producten u inspireren bij het maken van uw keuze.

Openingstijden & adresgegevens

Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, uitsluitend op afspraak.

FAKRO Nederland
De Ren 34
6562 JK Groesbeek
024 – 397 80 95

Eigen showroom

dakramen.nl heeft natuurlijk ook een eigen showroom. Hoewel die wel veel beperkter is als die van FAKRO en VELUX. Maar u kunt er wel het nodige zien en alle informatie krijgen die u wilt. Uiteraard hort een goed advies daar bij.

Eigen showroom

Openingstijden & adresgegevens:

Bezoek showroom uitsluitend op afspraak.

dakramen.nl
Breukelaarweg 17
7051 DW Varsseveld
06 – 13 13 23 16

VLOK, dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven

Extra-garantie voor consumenten! Uiteraard bent u op zoek naar een betrouwbaar klussenbedrijf. Een bedrijf dat waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Klussenbedrijven die zijn aangesloten bij de VLOK werken op deze manier.

dakramen.nl is aangesloten bij de VLOK. De klant kan van ons deskundig advies en vakwerk verwachten en de zekerheid dat de gemaakte afspraken worden nagekomen, want bij een verbouwing wilt u als klant niet alleen kwaliteit, maar uiteraard wilt u ook zekerheid.

VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden

De VLOK heeft in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) opgesteld. Deze voorwaarden zijn zowel voor u als klant als voor ons als klussenbedrijf van belang, omdat daarin is vastgesteld wat onze rechten en plichten zijn. Download hier de algemene voorwaarden.

Nakomingsgarantie

De VLOK-nakomingsgarantie is een extra-garantie voor consumenten, die gebruik maken van de diensten van een VLOK-klussenbedrijf. Deze nakomingsgarantie is verwoord in artikel 15 van de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan over de werkzaamheden dat in onderling overleg niet oplosbaar is, dan kunt u als consument,vanwege ons lidmaatschap bij de VLOK, dit geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Klussen- en Vloerenbedrijven, een onafhankelijke commissie die valt onder de Stichting Geschillen commissie Consumentenzaken te Den Haag. Op grond van artikel 15 van de VLOK Uitvoeringsvoorwaarden staat de VLOK garant dat leden van de VLOK de uitspraken van de Geschillencommissie nakomen. Dus geen dure en langdurige procedure voor de rechter om ervoor te zorgen dat het geschil wordt opgelost, maar een geschillencommissie die hier overeen bindende uitspraak doet.