Servicebezoek

dakramen.nl is zeer ervaren en zeer goed getraind in het onderhouden en repareren van VELUX en FAKRO producten.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen

Wij gebruiken alleen originele VELUX en FAKRO onderdelen en accessoires om de hoge standaard en de uitstraling van het dakraam te kunnen garanderen.
dakramen.nl probeert iedere aanvraag binnen 2 werkweken in te plannen. Daarom kunnen defecten aan VELUX of FAKRO producten snel verholpen worden, al dan niet onder garantie.

En service bezoek kan nodig zijn voor bijvoorbeeld:

Het vervangen van een glaselement

Is de ruit van het dakraam kapot of is er sprake van condens tussen de dubbele beglazing? Het vervangen van het glaselement kunnen wij ook voor uw project verzorgen.

Vervangen ruit

Naast het standaard glaselement zijn er ook andere typen beglazingen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen.

Zo is er veiligheidsglas, zonwerende beglazing, ornamentbeglazing en geluid reducerende beglazing. Aan u de keuze welk type glas het best past in uw project c.q. wooncomplex.

Onderhoud en reparatie

onderhoudWie kan nu beter service aan uw dakraam verlenen dan de mensen die het ook gemaakt hebben? Dakramen.nl heeft monteurs die zeer goed getraind zijn in het onderhouden en repareren van uw VELUX of FAKRO dakraam.

Montage en reparatie van raamdecoratie en andere producten

raamdecoratieIndien er al een servicebezoek bij uw bewoner gepland staat, dan is het ook te overwegen om onze service monteur gelijk raamdecoratie of andere producten voor het dakraam te laten tonen en/of te monteren.

Hoge expertise

Onze monteurs zijn zeer ervaren en zeer goed getraind in het onderhouden en repareren van VELUX en FAKRO producten.


Originele onderdelen en accessoires

Wij gebruiken alleen originele onderdelen en accessoires om de hoge standaard en de uitstraling van uw VELUX of FAKRO product te beschermen.

Snelle responstijd

dakramen.nl probeert iedere aanvraag binnen 2 werkweken in te plannen. Daarom kunnen defecten aan VELUX of FAKRO producten snel verholpen worden, al dan niet onder garantie.

Voorrijkosten & arbeidsloon

dakramen.nl berekent, wanneer de reparatie van de producten niet binnen de garantievoorwaarden valt, € 40,- voorrijkosten. Het arbeidsloon bedraagt € 52,50 per uur. Deze prijzen zijn incl. BTW.


Wilt u een bezoek van de monteur bestellen?

Vul het formulier hieronder in. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Vergeet niet, voor u met uw aanvraag begint, alle benodigde coderingen van uw dakraam (of ander product(en)) over te nemen van hun typeplaatjes. Alleen met behulp van deze coderingen kunnen wij uw verzoek efficiënt afhandelen.

Bericht aan onze klant:

Geachte klant,

Is uw VELUX of FAKRO product onverhoopt defect? Dan komen wij dat graag voor u verhelpen. Vult u het contactformulier volledig in. Alle velden met een * zijn noodzakelijk om het probleem zo snel mogelijk te kunnen verhelpen. Rechts op dit scherm treft u informatie aan hoe u de benodigde gegevens van uw product kunt terugvinden.

Zodra uw verzoek in ons systeem geregistreerd is, word er contact met u opgenomen of word er automatisch een serviceopdracht in ons systeem gecreëerd en volgt er een bezoek van ons technisch specialist.

Hartelijk dank, dakramen.nl

CONTACTFORMULIER

Neem contact op

T. 0315-230 883
F. 0315-230 551
E. info@dakramen.nl


Bereikbaar op

Maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur


Type product

Op onderstaande afbeelding ziet u waar u het product nummer en/of de maatcode kunt vinden op het dakraam.
 
 Uitleg_typeplaatje
 

 

Foto van typeplaatje op een VELUX dakraam.

 VELUX-Typeplaatje