Raamdecoratie en Insectenhorren

Raamdecoratie

Met raamdecoratie veranderd u de uitstraling van uw kamer in een handomdraai. Wanneer u in een ruimte optimaal gebruik wilt maken van het daglicht, maar het er ook donker wilt maken om te slapen, dan bestaat er een gevarieerd assortiment aan raamdecoratie voor uw dakraam of daglichtsysteem.

Raamdecoratie biedt u zoveel mogelijkheden dat u kunt kiezen uit het reguleren, het temperen, het verzachten of geheel verduisteren van het daglicht in uw kamer. Naast het functionele aspect, heeft de raamdecoratie vooral een decoratief karakter.

Er is een uitgebreide collectie met diverse kleuren en designs. Daarnaast beschermt raamdecoratie uw interieur tegen het felle zonlicht en u hebt ook geen last van hinderlijke schitteringen. Hierdoor hebt u het hele jaar door een aangenaam en comfortabel binnenklimaat.

Insectenhor

Op warme zomerdagen laten we liefst zoveel mogelijk frisse lucht in de kamer. Frisse lucht houdt het klimaat in huis aangenaam en prettig. Maar het warme weer brengt vele ‘ongewenste gasten’ met zich mee.

VELUX biedt een doeltreffende bescherming tegen insecten, die u laat genieten van alle voordelen van uw VELUX dakraam, terwijl u de insecten het hele jaar door buiten houdt.

Ga direct naar . . .


 

VELUX Blinderend rolgordijn
VELUX Rolgordijn
VELUX Plissé gordijn
VELUX Jaloezieen
VELUX Vouwgordijn
VELUX Insectenwering