Lopende acties . . . .

Cashback op dakkapellen

Nu tot wel € 500,- korting op VELUX dakkapellen!

Behoefte aan meer licht op zolder, maar liever niet besparen op daglicht? Dan is een dakkapel dé oplossing. Door een dakkapel van VELUX ramen toe te voegen aan uw zolder, heeft u direct een oplossing met meer daglicht, frisse lucht én extra woonruimte!

Hoe werkt deze actie?

  1. Laat uw dakkapel plaatsen door dakramen.nl
  2. Upload onze factuur via de site van VELUX
  3. Ontvang uw cashback

Heeft u tussen 17 september en 31 december 2018 door dakramen.nl een VELUX dakkapel laten plaatsen? Vul dan vóór 31 maart 2019 hieronder uw gegevens in en ontvang, na controle van alle gegevens door VELUX, uiterlijk 30 april 2019 het cashbackbedrag op uw rekening.

Bekijk de actievoorwaarden om te zien hoeveel cashback je per product krijgt. De cashback kan oplopen tot € 500,- !

Profiteer nu door uw factuur te uploaden!

Vraag hier uw cashback aan
Bekijk hier de actievoorwaarden (pdf-download)

Vragen over ingediende cashback aanvragen?

Dan kunt u terecht bij servicepartner Servicebureau Jansen. Zij verwerken alle cashback aanvragen betreffende deze actie. U kunt bij hen terecht via velux@servicebureau.nl of op telefoon nummer 040-2905107. Vermeld duidelijk om welke actie het gaat.

Subsidie op het na-isoleren van woningen

Er is voor huiseigenaren géén landelijke subsidie voor isolatie meer mogelijk.

Voor appartementseigenaren is er wél een subsidie mogelijk voor isolatie. De Vereniging van Eigenaren (VvE) van uw appartement kan voor een combinatie van isolatiemaatregelen subsidie krijgen. Ook is er subsidie voor energieadvies en begeleiding van het proces binnen de VvE om tot besluiten over energiebesparing te komen. Let op: de isolatiesubsidie moet je vooraf aanvragen, niet na uitvoering. Lees verder op de site van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Sommige gemeenten en provincies hebben hun eigen subsidieregelingen voor energiebesparing. Ontdek op de Energiesubsidiewijzer welke regelingen er in uw woonplaats gelden.

Isoleren: wat levert het u op?

Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 6%-tarief. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn:

  • glaswol
  • steenwol
  • piepschuim
  • (isolatie)glas
  • polyurethaan (PUR/PIR)

Deuren, kozijnen en riet zijn voorbeelden van zaken die niet gelden als isolatiemateriaal.

De (isolatie)materialen vallen onder het 21%-tarief.